Author Topic: HD Cable box wont turn on.  (Read 1708 times)

Edwards99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
HD Cable box wont turn on.
« on: November 22, 2011, 06:03:27 PM »
Just got home and tryed to turn on the box from my remote. Nothing is happening. Just an orange light on the front is lit. It is a Pace rng150n.

MediacomChrisL

  • Mediacom Social Media Relations Team
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 9311
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #1 on: November 22, 2011, 06:20:25 PM »
Can you turn the box on with the button on the front?

Chris

Edwards99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #2 on: November 22, 2011, 06:25:58 PM »
I dont see a button on the front. I looked everywhere for somewhere to turn it on from the box

MediacomDavid

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 366
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #3 on: November 22, 2011, 06:36:36 PM »
Edwards99,

  You are correct, on that particular model there is no power switch on the box itself. On you Mediacom remote be sure you press the CBL button at the top first, then hit the power button.

Edwards99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #4 on: November 22, 2011, 06:48:29 PM »
The CBL lights up when I push it but nothing happens.

MediacomDavid

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 366
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #5 on: November 22, 2011, 06:53:15 PM »
You might try replacing the batteries in the remote. Sometimes the remote will not work properly when the batteries get too low. I'm going to go ahead and send some signals to your box.

MediacomDallas

  • Mediacom Social Media Relations Team
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 10248
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #6 on: November 26, 2011, 07:02:48 AM »
I wanted to check back; are you still having problems with this cable box?

Edwards99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
DVR not working again.
« Reply #7 on: January 02, 2012, 12:26:15 PM »
Im going to need a reboot for my dvr. Still saying its not available. I would like to set up a time next Saturday to have this box changed out.

MediacomDallas

  • Mediacom Social Media Relations Team
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 10248
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #8 on: January 02, 2012, 12:41:02 PM »
I just sent the signals through. I will PM you about getting a tech scheduled for this issue.

MediacomJames

  • Mediacom Social Media Relations Team
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 4956
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #9 on: January 07, 2012, 11:45:39 PM »
I show that your trouble call was completed.  Is the service working properly now?

Edwards99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #10 on: January 08, 2012, 11:47:01 PM »
 New box installed. So far so good.

MediacomDrew

  • Mediacom Social Media Relations Team
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 9136
    • View Profile
Re: HD Cable box wont turn on.
« Reply #11 on: January 09, 2012, 06:16:07 AM »
Sounds great!  That's what we like to hear.  Please be sure to get back with us if anything arises.