Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - MediacomTim

Pages: [1] 2 3 ... 593
1
Email Support / Re: Unable to configure Outlook 2010 in Windows 7
« on: April 20, 2014, 12:40:54 PM »
Yes, I have reviewed this as well, and I feel that this would be the next best course of action. If you have any other questions or issues once this is completed, please let us know here.

2
I see the trouble call and Maintenance order were completed. How are your services working?

3
Internet Support / Re: Connection drops - Docsis related?
« on: April 17, 2014, 08:46:39 PM »
I see the Maintenance work was completed. How are your services working?

4
Internet Support / Re: internet speed slow again
« on: April 17, 2014, 08:46:02 PM »
I see your trouble call was completed. How are your services working?

5
Internet Support / Re: Dpc3925
« on: April 17, 2014, 08:45:31 PM »
I see your trouble call was completed. How are your services working?

6
Cable Support / Re: digital adapters
« on: April 17, 2014, 08:08:34 PM »
Thank You for the feedback!

7
Cable Support / Re: Adding a Tivo - Need a CC activated please
« on: April 17, 2014, 08:03:26 PM »
You are very welcome.

There are actually a variety of issues that would cause the cards to not pair properly. We are not able to pinpoint just one. We have seen cards be perfectly fine one day and then need to be re-paired the next. Sometimes it works, sometimes it doesn't.

If you have any other questions or issues, please do not hesitate to let us know here.

8
Cable Support / Re: Sundance Channel missing?
« on: April 17, 2014, 07:45:41 PM »
You are welcome! Please let us know if you have any other questions or issues!

9
Cable Support / Re: Adding a Tivo - Need a CC activated please
« on: April 17, 2014, 07:44:57 PM »
I have sent the signals from here. Let us know if there is any change. If not, the next best course of action will be to dispatch a service tech to look into this.

10
Cable Support / Re: Sundance Channel missing?
« on: April 17, 2014, 07:11:42 PM »
Hello amorelle and thank you for contacting us here about this. I have checked the channel lineup in the area, and as of the 4/22 lineup, the Sundance Channel is still in the lineup: http://mediacomtoday-lineup.com/lineup/369/gibson_city_il.aspx

If you have any other questions or issues, please let us know.

11
Internet Support / Re: Periodic Slowdown
« on: April 17, 2014, 07:06:13 PM »
Hello passow8 and thank you for contacting us here about your service issues. I have looked over your modem and all signal levels are within acceptable range. I am also showing that you are currently provisioned for our Prime service, so what I did was re provision the modem for the correct speeds. I see that you are using a Cisco/Linksys wireless router as well. When you stated that you reset the modem and router, did you power cycle it? The reason I ask is because I am showing that it has been online for 3+ days. Also, how do you have the modem connected? Is the coax cable going straight from the wall yo the modem, or do you have any splitters connected? Once you chaeck all of your connections, please let us know what speeds you get.

12
Internet Support / Re: Insanely slow download speeds
« on: April 17, 2014, 06:53:45 PM »
That is great news! Please let us know if you have any other questions or issues.

13
Cable Support / Re: S0a00 ref code
« on: April 17, 2014, 06:53:02 PM »
Hello msagri, that's great news! Please let us know if you have any other issues.

14
Cable Support / Re: Adding a Tivo - Need a CC activated please
« on: April 17, 2014, 06:51:44 PM »
Can you verify this number is correct? We keep getting an error trying to add this in.

15
Cable Support / Re: digital adapters
« on: April 17, 2014, 06:44:33 PM »
We would have to contact the local office in the area to verify. Unfortunately, they are closed for the day.

16
Internet Support / Re: No internet in Marion, IL 62959
« on: April 17, 2014, 12:01:54 PM »
Sounds good! Keep us updated.

17
Cable Support / Re: Adding a Tivo - Need a CC activated please
« on: April 17, 2014, 11:49:48 AM »
We do understand your frustration. Let us know here when you get the new one and we will proceed accordingly.

18
Cable Support / Re: Adding a Tivo - Need a CC activated please
« on: April 17, 2014, 11:32:07 AM »
If there has been no change after we have verified everything is correct from here, the next course of action will to try another card. If you would like, we can send a tech out and make sure he has multiple cards to troubleshoot with.

19
Internet Support / Re: Printer set-up with WiFi
« on: April 17, 2014, 11:26:54 AM »
You are welcome! Keep us updated.

20
Internet Support / Re: Outage
« on: April 17, 2014, 11:23:08 AM »
That was an issue in the area last night. It has since been resolved. Feel free to send me a PM with your current service address or account number and I will be happy to look into any service issues you are having.

Pages: [1] 2 3 ... 593